Velkommen til Flotalia – House of Flowers, den eksklusive blomsterhandler. Vi arbejder udelukkende med silkeblomster af høj kvalitet. Hos Flotalia kan du leje en buket inkl. vase og få den skiftet hver måned, dermed har du altid en smuk buket stående. 

Fordele ved at leje blomster hos Flotalia:

  • Ny buket og vase hver måned.
  • Ingen binding, ingen kontrakt og bekymringsfri service.
  • Vi kommer gerne ud til jer og skræddersyer et tilbud, så både vaser samt buketternes størrelse og farve passer smukt og harmonisk i dine lokaler.  
  • Vi henter og bringer lige til døren.
  • Du sparer tid og penge, da vores blomsterløsning er nemmere og billigere end flere friske buketter hver måned.
  • Allergivenlig og vedligeholdelsesfri blomsterløsning.
  • Ingen ildelugtende blomstervand.
  • Giver et godt førstehåndsindtryk og skaber stemning for kunder og medarbejdere.
  • Miljøvenligt blomsterkoncept, da blomsterne bliver rengjort og genbrugt. 
  • Landsdækkende bytteservice.

Hos Flotalia har vi det perfekte match til friske blomster. Vi kan servicere dig med smukke, nordisk inspirerede blomster, som er allergivenlige og vedligeholdelsesfrie. Vi designer nye kollektioner flere gange om året, og er altid opdateret med den nyeste trend indenfor blomster og farver. Det betyder, at vores blomster er så livagtige, at vores eneste problem er, at beskueren ikke kan lade med at røre ved dem for at tjekke, om de nu også er ægte. Vi har landsdækkende bytteservice, så lige meget hvor du befinder dig i landet, kan du gøre brug af vores blomsterservice. 

Hvorfor vælge kunstige blomster?

Kunstige blomster ses mange steder, men der er stor forskel på design og kvalitet og vores blomster finder man aldrig i dagligvarehandlen.

Kunstige blomster er allergivenlige, dufter ikke, taber ikke blade og visner ikke og så slipper man for ildelugtende vand i vaserne. Man skal ikke passe og pleje blomsterne og de kan stå i både sol, træk, mørke rum og kulde. Hos Flotalia har vi sat os ind i markedet og fundet nogle af de dygtigste europæiske samarbejdspartnere, der leverer vores blomster, som vi også sigter mod passer til årstiden.

Hos Flotalia sørger vi for, at du får en frisk, smuk og sæsonpræget buket én gang om måneden. Et samarbejde med os betyder ingen kontrakt, ingen bindinger, kun smukke, friske buketter hver måned. Har du specielle ønsker til farver eller blomster imødekommer vi naturligvis gerne dette.

Vi tænker på klimaet

Vi sørger for, at du får noget opmuntrende og smukt at se på i din hverdag, og bringer velkomponerede buketter, farver og glæde ind i dit hjem/virksomhed. Når du får en ny buket, tager vi den gamle med retur. Blomsterne og det grønne rengøres nænsomt og genbruges til nye smukke buketter. Vi henter selv vore blomster rundt omkring i Europa, så glem alt om drivhuse, vanding, sprøjtning og flytransport.

CO2 neutral bliver vores blomster aldrig, men en række Hollandske studier har vist ar bare en enkelt rose fra Afrika har et klima aftryk på et kilo CO2, er blomsten dyrket i opvarmet drivhuse i Nordeuropa er aftrykket 5 gange højere. Derfor skal det klimavenlige i vores blomster findes i den levetid som kunstige blomster byder. Vores blomster består primært af silke og bomuld og har indtil nu en levetid på 3 - 5 år. 

Vi henter vores - og dine – blomster i vores egen Co2- venlige varebil og har konsulenter der varetager hver sit område af Danmark, dvs. du har én kontakt person, der kender lige netop dine ønsker og behov.  

Flotalia udlejer både til virksomheder og private, samt til fester, receptioner, bryllupper, messer, photoshoots – lige der, hvor du mangler et farverigt og smukt input.

 

2020 © ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT.