Velkommen til Flotalia – House of Flowers, den eksklusive blomsterhandler. Vi arbejder udelukkende med blomster af høj kvalitet, som er fremstillet af de fineste silke- og bomuldsmaterialer. Alle blomster er håndmalede og herefter nøje udvalgt. Vi accepterer kun det bedste fra vores europæiske leverandører.

Hos Flotalia har vi det perfekte match til friske blomster. Vi kan servicere dig med smukke, nordisk inspirerede blomster, som er allergivenlige og vedligeholdelsesfrie. Vi designer nye kollektioner flere gange om året, og er altid opdateret med den nyeste trend indenfor blomster og farver. Det betyder, at vores blomster er så livagtige, at vores eneste problem er, at beskueren ikke kan lade med at røre ved dem for at tjekke, om de nu også er ægte.

Hvorfor vælge kunstige blomster?

Kunstige blomster ses mange steder, men der er stor forskel på design og kvalitet og vores blomster finder man aldrig i dagligvarehandlen.

Kunstige blomster er allergivenlige, dufter ikke, taber ikke blade og visner ikke og så slipper man for ildelugtende vand i vaserne. Man skal ikke passe og pleje blomsterne og de kan stå i både sol, træk, mørke rum og kulde. Hos Flotalia har vi sat os ind i markedet og fundet nogle af de dygtigste europæiske samarbejdspartnere, der leverer vores blomster, som vi også sigter mod passer til årstiden.

Hos Flotalia sørger vi for, at du får en frisk, smuk og sæsonpræget buket én gang om måneden. Et samarbejde med os betyder ingen kontrakt, ingen bindinger, kun smukke, friske buketter hver måned. Har du specielle ønsker til farver eller blomster imødekommer vi naturligvis gerne dette.

Vi tænker på klimaet

Vi sørger for, at du får noget opmuntrende og smukt at se på i din hverdag, og bringer velkomponerede buketter, farver og glæde ind i dit hjem/virksomhed. Når du får en ny buket, tager vi den gamle med retur. Blomsterne og det grønne rengøres nænsomt og genbruges til nye smukke buketter. Vi henter selv vore blomster rundt omkring i Europa, så glem alt om drivhuse, vanding, sprøjtning og flytransport.

Vi henter vores - og dine – blomster i vores egen Co2- venlige varebil.

Flotalia udlejer både til virksomheder og private, samt til fester, receptioner, bryllupper, messer, photoshoots – lige der, hvor du mangler et farverigt og smukt input.

 

2017 © ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT.